buton meniu despre noi

  SC PERFECT CONSTRUCT SRL a lansat site-ul ''www.pavajeborduri.ro'' pentru informarea rapida si corecta a tuturor utilizatorilor. Vizionarea si/ sau utilizarea acestui site de catre orice persoana este conditionata de respectarea Conditiilor Generale de Acces si Utilizare, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

  Prin accesarea si utilizarea site-ului www.pavajeborduri.ro acceptati, implicit si neconditionat, prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare
  Informatiile continute de acest site sunt generale, avand scop informativ si sunt adresate clientilor PERFECT CONSTRUCT, precum si altor persoane interesate. 

   SC PERFECT CONSTRUCT SRL nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea acestora, dar va depune toate eforturile necesare pentru ca informatiile continute de acest site sa fie cat mai corecte si cat mai actuale.

Conditiile Generale de Acces si Utilizare reglementeaza:

  1. Dreptul de proprietate
  2. Legea aplicabila si protectia datelor personale
  3. Limitarea raspunderii
  4. Administrarea si actualizarea site-ului


Dreptul de proprietate

  SC PERFECT CONSTRUCT SRL este autorul siteului de fata. Fotografiile, textele, desenele, sloganurile, imaginile, secventele sonore, cu sau fara animatie, precum si toate lucrarile integrate in acest site, sunt proprietatea PERFECT CONSTRUCT.

   Numele firmei, sigla, sloganul sunt protejate prin legea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala.

  Aplicarea, imitarea, reproducerea si utilizarea acestora, partial sau total, fara autorizarea scrisa din partea Perfect Construct, constituie delict de reproducere frauduloasa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

  Continutul si elementele de grafica ale prezentului site, inclusiv - dar fara a se limita la acestea - tot continutul format text, precum si orice alt material, transimis sub forma si / de catre Utilizatori prin vizualizare directa pe site, prin newslettere, etc, apartin Perfect Construct, fiind proprietatea acestuia.

  Reproducerea totala sau partiala, pe hartie sau digital, a materialelor incluse in siteul www.pavajeborduri.ro sunt autorizate, cu conditia ca acestea sa fie destinate folosintei strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale, si / sau de informare, astfel incat sa se conformeze legislatiei in vigoare referitoare la proprietatea intelectuala.

  Cerintele de utilizare a continutului siteului in orice scop, altul decat cel personal, pot fi facute in scris pe pagina ”Contact” a siteului.Legea aplicabila si protectia datelor personale


  Conform cerintelor Legii nr. 677 /  2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC PERFECT CONSTRUCT SRL, persoana juridica romana, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J 23 / 1574 / 2004 , CIF 16708225, atribut fiscal RO, cu sediul social in loc. Moara Vlasiei, jud, Ilfov, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra, un membru al familiei dvs ori o alta persoana. Acestea vor fi folosite pentru confirmarea comenzilor, promotii, remiterea de buletine informative periodice, etc.

   Informatiile pe care Perfect Construct le colecteaza difera in functie de modul in care folositi site-ul. Este posibil sa utilizati siteul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim, este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele si prenumele, adresa de email, adresa postala, numarul de telefon. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea lor catre noi.
De asemenea, SC PERFECT CONSTRUCT SRL va putea folosi datele personale pentru evidenta clientilor, pentru realizarea de statisticii proprii, pentru sondaje de produs si pentru marketiing. Informatiile vor fi folosite exclusiv de catre Perfect Construct  si nu pot fi vandute sau puse la dispozitia unor terte persoane, fara informarea si acceptul dvs prealabil. In functie de datele pe care le furnizati, veti fi contactat telefonic, prin posta sau prin email. Refuzul dumneavoastra, determina neutilizarea datelor pe care ni le-ati furnizat.

   In conformitate cu prevederile Legii nr. 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ( cu modificarile si completarile ulterioare ) si ale Legii nr. 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in domeniul comunicatiilor electronice, aveti urmatoarele drepturi privind prelucrarea si colectarea datelor personale:
- dreptul de interventie asupra datelor ( art 14 )
- dreptul de informare ( art 12 )
- dreptul de acces la date ( art 13 )
- dreptul de opozitie ( art 15 )
- dreptul de a va adresa justitiei ( art 18 )

   Aceste drepturi pot fi exercitate si in mod gratuit prin transmiterea unei cereri datata si semnata la adresa sediului nostru social. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta, conform legislatiei romane in vigoare. Angajatii Perfect Construct sunt obligati sa respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra.
Limitarea raspunderii

   Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. PERFECT CONSTRUCT nu va putea fi tinut responsabil pentru daune directe sau indirecte ( inclusiv pierderea / alterarea / distrugerea unor date, infrmatii sau programe stocate pe computerul dvs si / sau pentru prejudicii materiale si / sau financiare rezultate ca urmare a accesarii sau utilizarii acestui site sau a tuturor siteurilor care sunt legate de el.
   Perfect Construct nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de pe site. Compania va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiile cat mai repede posibil.
In mod expres, Utilizatorii siteului inteleg si accepta ca Perfect Construct este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestira, rezultate din accesarea siteului www.pavajeborduri.ro si / sau din utilizarea serviciilor oferite de acesta sau de alte site-uri apartinand aceleiasi companii.
   In caz de forta majora, Perfect Construct si / sau angajatii sau reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ - dar nu se limiteaza la -  erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusi informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva, etc.
   Acest site contine linkuri catre siteuri externe, care nu se afla sub controlul si responsabilitatea Perfect Construct. De aceea nu suntem raspunzatori sub nicio forma pentru continutul niciunuia dintre aceste site-uri.Administrarea si actualizarea site-ului

   Perfect Construct isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod accesul la site, continutul acestuia, precum si continutul prezentelor Conditii Generale de Acces si Utilizare, integral si / sau partial, fara a fi obligata sa indeplineasca vreo formalitate fata de Utilizatori si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Perfect Construct sau a angajatilor sai. Aceste modificari si actualizari se impun Utilizatorului care trebuie, prin urmare, sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare. Orice modificare este considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului, prin simpla accesare si / sau utilizare a acestuia.
   


      


© Perfect Construct, 2014 All rights reserved